Wedstrijdverslagen 17/18-12-2016

Bijzondere Reserven
VV Koekelare - KRC De Panne
Eindstand: 5-3

Onze beloften trokken voor de laatste wedstrijd voor de winterstop naar VV Koekelare, waartegen in de openingswedstrijd van de competitie een onverdiende 2-3 nederlaag geleden werd. Ook ditmaal werd het een doelpuntenrijke wedstrijd waarin onze beloften, onder leiding van interim-coach pieter Geerts, uiteindelijk een 5-3 nederlaag leden na een zeer verdienstelijke wedstrijd.

Speelden voor KRC: Gert Dawyndt, Han Dewinter, Olivier Vandenbussche, Harm Blomme, Dries Dawyndt, Nils Desaever, Kenneth Eyland, Yoni Declerck, Jensi Callewaert, Cherif Tidjane Khouma, Gertjan Bentein, Rick Hassen, Serafim Catrysse.

Er was geel voor Rick Hassen.

 

1ste Elftal
SC Zonnebeke - KRC De Panne
Eindstand: 7-2 (4-1)

Geen cadeau voor ons 1ste elftal met een zware verplaatsing naar SC Zonnebeke, ploeg met minimum eindrondeambities waartegen in de openingswedstrijd van het seizoen met 0-3 verloren werd, weliswaar zware maar toch overdreven cijfers.

KRC, fel verzwakt door het ontbreken van de geelgeschorsten Sven Eyland, Christopher Verbeke en Nicolas Platteeuw, startte erg goed aan de wedstrijd en kon zeker met 0-2 aan de leiding gestaan hebben, maar terug werden de kansen niet afgewerkt, het pijnpunt van gans de competitie. De thuisploeg benutte wel zijn kansen en zo stond KRC na 35’ reeds met 3-0 in het krijt, waarop Sylvain Roels de 3-1 kon scoren. Net voor rust werd het nog 4-1, meten ook de ruststand. Kort na rust werd het 5-1 en in de 73’ stond reeds een zware 7-1 op het bord. In de 86’ kon Jordy toch nog eens tegenprikken en zo werd de eindstand uiteindelijk vastgelegd op 7-2. Een zware opdoffer voor KRC met wel verzachtende omstandigheden, maar toch geen goed gevoel om de korte winterstop in te gaan. Eventjes de batterijen opladen, de geelgeschorsten en wat gekwetsten recupereren, hard trainen op de afwerking en hopelijk start de terugronde dan met en 3-punter met de 1ste thuiswedstrijd tegen het voorlaatst geklasseerde Brielen Sport.

Speelden voor KRC: Diego Cambier, Steve Omey, Julien Dever (57’Gertjan Bentein)), Steve Eyland, Halim Zouber, Marc Lomba Simoes (57’Cherif Tidjane Khouma)), Sylvain Roels (1), Jordy Schoolaert (1), Jelle Wils, Rick Hassen, Ferre Verdonck (57’Kevin Berteaux)

Er was geel voor Halim Zouber