Wedstrijdverslagen 26/27-11-2016

Bijzondere Reserven
KRC De Panne – SK Spermalie- Leffinge
Eindstand: 1-4 (0-2)

Bezoekers starten scherp met in de 4’ een mooie actie op rechts, schot-voorzet dat juist naast de paal buiten gaat. 7’ lange bal vooruit, misverstand tussen kapitein Dries en Harm, waardoor een bezoeker alleen op doel kan gaan afgaan maar gelukkig boven doel trapt.9’ ingooi over de verdediging, Kevin Desaver alleen op doel af, lichte duwfout waardoor Kevin onderuit gaat maar scheids Vandenberghe Dries laat doorspelen. 20’dom balverlies Serafim, bal direct vooruit, speler alleen op Gert af die te lang twijfelt om uit te komen en daardoor te laat komt, gemakkelijk binnengetrapt en het staat 0-1. 23’ voorzet van op rechts, volledig vrijstaande bezoeker kopt erg mooi binnen aan de 1ste paal, 0-2. 25’ vrije trap KRC, Kevin Desaver kan doorkloppen aan de 2de paal, Kevin Berteaux kan op doel trappen maar redding van de bezoekende keeper. Ruststand 0-2.

2de helft is niet veel soeps, veel slordig middenveldspel, veel slechte passen en pas in de 70’ het eerste gevaar, terug de bezoekers maar het schot wordt afgeblokt door Dries. 74’ terug een voorzet-schot van op rechts waarop doelman gert zich miskijkt, 0-3 en wedstrijd gespeeld. 77’ goede KRC-aanval, fout in de 16 op Kevin Desaver, strafschop die Jensi feilloos omzet, 1-3. Maar in de 83’ zijn het toch de bezoekers die op een voorzet met een mooie trap de 1-4 eindstand op het bord zetten. Zware nederlaag voor onze beloften na een ontgoochelende wedstrijd tegen een goede tegenstander.

Speelden voor KRC: Gert Dawyndt, Han Dewinter, Kevin Berteaux, Harm Blomme, Dries Dawyndt, Steve Omey, Jensi Callewaert, Yoni declerck, Kenneth Eyland, Sven Eyland, Kevin Desaver, Serafim Catrysse.

Er was geel voor Jensi Callewaert, Sven Eyland, Yoni Declerck en Kevin Desaver.

Voor Jensi en Yoni was het hun 3de gele kaart waardoor ze volgend WE geschorst zijn.

Eendracht Hooglede - KRC De Panne
Eindstand: 1-1 (0-0)

De match begon met een afwachtend KRC, waardoor Hooglede ietwat dominanter was, maar zonder veel te creëren. 10’ trap van Hooglede-spits Verlinde, Diego moet uitpakken met een knappe redding, de rebound wordt over besloten. De Panne komt stilaan beter in de wedstrijd wat resulteert in eerste kansjes. 21’ eerste poging van KRC via Sylvain, die gaat op snelheid door op zijn flank, komt naar binnen maar besluit in de handen van de keeper. 25’ Christopher kopt een voorzet vanop rechts door, Jordi pikt de bal op en trapt, maar zijn schot kan de keeper niet in verlegenheid brengen. 38’ slechte uittrap van Diego in de voeten van een Hooglede speler, die probeert de bal onmiddellijk over Diego te lobben, maar gelukkig voor onze keeper en KRC gaat de bal over. 41’ Opnieuw Hooglede, ditmaal met een corner. De bal blijft hangen in het pak en uiteindelijk moet Diego uitpakken met een uitstekende reflex na een trap van dichtbij op doel. Ruststand 0-0.

De 2e helft start met opnieuw een kans voor Hooglede met een kopbal, maar opnieuw kan Diego redding brengen. 55’ staat het dan toch 1-0 nadat een corner verlengd wordt naar de 2e paal en kapitein Vandewalle in doel kan besluiten. 64e minuut, identieke fase, maar ditmaal voor KRC. Corner verlengt naar de 2e paal, Sylvain kan koppen en de bal gaat overhoeks binnen, 1-1. 3 minuten later vrije trap voor KRC op een interessante plek. Steve achter de bal, maar zijn vrijschop gaat op de dwarsligger. 70’ terug KRC met een lob van Jordy, maar net over. 75’ Christopher alleen voor doel gebracht, hij dribbelt de keeper maar besluit dan onbegrijpelijk op de paal. 79e minuut nog eens Hooglede met Mathieu Van Eeckhout die zich door de defensie dribbelt, hij legt mooi af naar Lopes De Macedo, maar die trapt naast. 90e minuut nog eens KRC met een ultieme counter, Marc brengt voor naar Kevin die alleen voor doel staat, maar hij mist zijn controle waardoor de keeper de bal kan onderscheppen. Direct na deze fase fluit de ref af en is de eindstand 1-1. Op basis van de 2e helft zat een overwinning er zeker in.

Speelden voor KRC: Diego Cambier, Julien Dever, Nicolas platteeuw, Wouter Dorné, Steve Eyland, Christopher Verbeke, Sylvain Roels (1) (71’Kevin Desaver), Jordy Schoolaert, Jelle Wils, Rick Hassen, Ferre Verdonck (85’Marc Lomba Simoes).

Halim Zouber en Jensi callewaert bleven op de bank.

Er was geel voor Sylvain Roels, meteen zijn 3de gele kaart waardoor hij geschorst is voor de volgende wedstrijd tegen KSV Veurne.